Пам'ятки Радовичів

Онлайн путівник пам’ятками та визначними місцями Радовичів

Знайдено 2 пам’ятки

Радовичів

змінити

Категорії пам'яток

Доступно для

Параметри доступності

Очистити фільтри

Всі пам’ятки та визначні місця Радовичів

Екопарк "Аміла" (Оленяча ферма), Радовичі
0
Star icon Star border icon
User icon
0

Екопарк "Аміла" (Оленяча ферма)

Музей/галерея , Розваги/дозвілля , Зоопарк

Екопарк "Аміла" з оленячою фермою відкрився 2018 року в селі Радовичі Турійського району, що у 60 кілометрах від Луцька. Крім ферми благородного оленя, до розважального комплексу входять музей фауни волинських лісів, конеферму з каретним подвір'ям та музей ретротехніки.

На 122 гектарах тут живуть понад 700 благородних оленів, представлених чотирма кроними лініями: англійською, східно-європейською, угорською та латвійською. Поряд із ними у просторих вольєрах також мешкають муфлони, лані, дикі свині, козулі, кулани. Невдовзі "поселяться" ведмеді, рисі та єнотовидні собаки.

На кінній фермі на відвідувачів чекає зустріч із кіньми торійської породи, доброзичливими поні та віслюками. Також працює Музей фауни волинських лісів, де можна більше дізнатися про місцевих тварин, а також ознайомитись з колекцією рогів.

Музей ретроавтомобілів та реплікарів розташований на старому сільському аеродромі. Представлено понад 20 одиниць військової та цивільної техніки середини XX століття та навіть спортивні літаки.

Відвідувачам екопарку "Аміла" пропонують екскурсії, прокат коней, катання на бричках чи санях, прокат ретроавтомобілів, сплави на байдарках, прокат велосипедів тощо.

Ще одним проєктом екопарку "Аміла" є Музей села Радовичі, що розташований у центрі села.

Map pin icon вулиця Кільцева, 4А Радовичі

Рейтинг

User icon
0
0
Star icon Star border icon

Додати до обраного

Додати до маршруту

Музей села Радовичі
0
Star icon Star border icon
User icon
0

Музей села Радовичі

Музей/галерея

Музей історії села Радовичі відкрився у 2019 році як один із проєктів екопарку "Аміла". Розташований у центрі села, навпроти сільського клубу.

У приміщенні відновленої сільської хатини облаштовано п'ять експозиційних залів, де зібрані артефакти минулого, історичні довідки, документи різних років. Представлені старовинні речі домашнього вжитку, старі фотографії, незвичайні знаряддя праці, предмети побуту та домашнього інтер'єру, зброя часів Другої світової війни.

Поруч розташована корчма "Пилипове подвір'я".

Map pin icon вулиця Кінцева, 1 Радовичі

Рейтинг

User icon
0
0
Star icon Star border icon

Додати до обраного

Додати до маршруту

Функціонал тимчасово недоступний